Onze salon is uitgerust met airco

Voor jouw comfort!

afspraak 06-40153801

Waarom Witte Tanden

studio tandenbleken DEF NiiNiiX rosmalen

studio wasbakken DEF NiiNiiX tandenstudio

studio stoelen DEF NiiNiiX tandenstudio

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goed verzorgd gebit is je persoonlijke visitekaartje: een eerste ontmoeting met iemand met witte tanden blijft vaak beter hangen dan een ontmoeting met iemand met een onverzorgd gebit. Witte tanden zijn niet alleen mooi, maar kunnen iemand ook zekerder over zichzelf laten voelen, een fijn extraatje wat mooi meegenomen is bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, een date, een trouwerij of een andere belangrijke gebeurtenis. Heb jij binnenkort ook een belangrijke afspraak en wil je je net wat zekerder voelen over je gebit? Kom dan je tanden bleken bij onze praktijk op een professionele wijze. Wij helpen je graag om je tanden witter te maken op een zo veilig en effectief mogelijke manier.

 

Witte tanden: veiligheid voorop 

Steeds meer mensen laten vandaag de dag hun tanden bleken. Dat snappen wij helemaal: witte tanden geven je gezicht net die extra touch die je soms nodig kan hebben. In onze praktijk streven wij er naar om de best mogelijke persoonlijke zorg te bieden. Hierbij staat veiligheid voorop: zo maken wij gebruik van producten met natuurlijke bestanddelen die geen chemische hulpmiddelen bevatten. Dit is gezonder voor je tanden en voor je mond. Daarnaast zijn alle medewerkers professioneel opgeleid voor het bleken van tanden en hebben ze jarenlange ervaring hiermee. Zo weet je zeker dat je op de juiste plek zit!

Afspraak maken
Omdat het bleken van tanden de laatste jaren ontzettend populair is geworden, komen er ook steeds meer praktijken die dit soort behandelingen aanbieden. Bekijk echter goed welke praktijk je kiest: je hebt immers maar één gebit, dus wees daar zuinig op! Sinds 2012 zijn er in Europa een aantal regels ingesteld omtrent het bleken van tanden. Zo mag er maar maximaal 6% waterstofperoxide gebruikt worden. Wij gebruiken echter geen peroxide, omdat wij geloven in een natuurlijke en veilige manier van het bleken van je tanden. Heb je interesse in een dergelijke behandeling? Kom dan langs bij onze praktijk of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. We nemen ruim de tijd om goed naar onze cliënten te luisteren en prettige individuele zorg aan te bieden